Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکوفایی اقتصاد اسلامی از کشورهای کوچک در آفریقای جنوبی آغاز شده و به کشورهای بزرگی مانند برزیل و آرژانیتن هم می رسد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «گالف تایمز»،از آنجا که بیشتر جمعیت کشورهای آمریکای جنوبی را مسیحیان تشکیل می دهند،اقتصاد اسلامی در این منطقه چندان شناخته شده نیست اما اخیرا فعالیت هایی برای ترویج اقتصاد اسلامی در برخی از کشورهای کوچک آمریکای جنوبی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اولین کشور آمریکای جنوبی که اقتصاد مالی در آنجا راه اندازی شده «سورینام» است که مسلمانان حدود 15 درصد از کل جمعیت آن را تشکیل می دهند که بیشترین جمعیت مسلمان نسبت به هر کشور دیگری در آمریکای جنوبی است.

 

سال گذشته، بانک مرکزی «سورینام» ،قانون ارائه خدمات و تولیدات اقتصاد اسلامی را در بخش بانکداری به تصویب رساند و اولین بانک اسلامی در این کشور و در کل آمریکای جنوبی با نام « Trustbank Amanah»،کار خود را از 7 دسامبر 2017 آغاز کرد. این اقدام مورد حمایت موسسه اسلامی توسعه بخش خصوصی (ICD) قرار گرفت.

 

رئیس مرکز خدمات مشاوره ای در «ICD» در این باره گفت: در حالی که اقتصاد اسلامی در خاورمیانه،آسیا و آفریقا در حال توسعه مداوم است، آمریکایی جنوبی قطعا بازار تازه ای را در این زمینه ایجاد خواهد کرد و «سورینام» مهد اقتصاد اسلامی در این منطقه خواهد شد.

 

وی افزود: هدف از راه اندازی اولین بانک اسلامی، تمرکز ویژه بر روی شرکت های کوچک و متوسط و همچنین بخش های کشاورزی و بهداشت است.

 

رئیس مرکز خدمات مشاوره ای در «ICD»، استراتژی دیگر را حمایت از صنعتی کردن سورینام و افتتاح اولین پارک صنعتی این کشور در «پاراماریبو» دانست.

 

قدرت اسلام در سورینام دارای دلایل تاریخی است. دین اسلام با ورود کارگران از اندونزی و آسیای جنوبی در زمانی که سورینام مستعمره هلند بود وارد این کشور شد. همچنین تعداد کمی مسلمان افغان هم در این کشور زندگی می کنند.

 

یکی دیگر از کشورهای آمریکای جنوبی که آغوش خود را به روی اقتصاد اسلامی باز کرده «گویانا» مستعمره سابق انگلیس است.

 

پیشینه اسلام در این کشور هم مانند «سورینام» است،دین اسلام در قرن های 19 و 20 با ورود مهاجران از پاکستان و بنگلادش وارد این کشور شد.

 

در حال حاضر، اسلام سومین دین بزرگ در «گویانا» پس از مسیحیت و هندوئیسم است و حدود 8 درصد از کل جمعیت این کشور را مسلمانان تشکیل می دهند.

 

معرفی اقتصاد اسلامی در «گویانا» توسط موسسه آموزش و تحقیقات اسلامی واقع در جده که واحد دیگری از بانک توسعه اسلامی است، انجام شده است. این مرکز «گویانا» را یکی از تولیدکنندگان اصلی گاز و نفت در آینده یعنی زماین می داند که توسعه صنعتی در این کشور آغاز می شود.

 

کارشناسان بر این توافقند که توسعه اقتصاد اسلامی در آمریکایی جنوبی به این دو کشور کوچک ختم نمی شود.

 

برزیل که دارای بیشترین جمعیت مسلمان در منطقه آمریکای جنوبی است،محل بعدی به کارگیری اقتصاد اسلامی است و گفته می شود که این پتانسیل در آرژانتین، ونزوئلا، پاناما، کلمبیا، پاراگوئه و توباگو هم دیده می شود، کشورهایی که دارای جوامع اسلامی محلی هستند و با آغوش باز از خدمدات بانکداری اسلامی استقبال می کنند.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس دهه کرامت دولت اوقات فراغت جشن های دهه کرامت اقتصاد شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت ارزانی آمریکای جنوبی اقتصاد اسلامی مسلمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۵۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

معاون اول رئیس جمهور گفت: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی ، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای 12 تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • آمریکای شعله‌ور!
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است