Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه خبرگزاری فرانسه، مردم این منطقه برای دسترسی به جهان خارج فقط از قایق استفاده می‌کنند و در برخی موارد، این سفر آبی تا بیش از یک هفته به طول می‌انجامد.
اما به دلیل همه گیرشدن کرونا، مقام‌های ایالت آمازوناس در شمال غربی برزیل سفرهای آبی را به ترددهای ضروری محدود کرده‌اند تا از شیوع هرچه بیشتر کرونا جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«جرفسون کالداس» هماهنگ کننده منطقه‌ای آژانس ملی سلامت «آنویسا» گفت: انتقال محموله‌ها به این منطقه طبق معمول انجام می‌شود، اما تردد افراد به موارد استثنایی همچون فوریت‌های پزشکی و خدمات اضطراری کاهش یافته است.

حتی سفرهای مجاز تحت قوانین و مقررات خاصی انجام می‌شود، به طوری که قایق‌ها اجازه دارند تا ۴۰ درصد ظرفیت مسافر بارگیری کنند و باید حامل محموله‌های آب، صابون و مواد ضدعفونی دست باشند.
محدودیت‌های اعمال شده برای این جنگل برابر با تمهیداتی است که در حال حاضر بر حدود نیمی از جمعیت جهان حاکم است.

آمازوناس بزرگترین ایالت برزیل است، منطقه‌ای انبوه از جنگل به وسعت بیش از ۱.۵ میلیون کیلومتر مربع که با مجموع مساحت کشورهای پرو و اکوادور برابری می‌کند.

درحال حاضر، ۵۳۲ مورد ابتلا به کرونا در این ایالت و به طور عمده در مانائوس مرکز آن به ثبت رسیده و ۱۹ مورد مرگ بر اثر مبتلا شدن به کووید – ۱۹ در این ایالت گزارش شده است.

حال این نگرانی وجود دارد که مبادا ویروس کرونا به جنگل‌های بارانی و به ویژه جوامع بومی مستقر در آن سرایت کند. بومیان به طور خاص در برابر بیماری‌های وارد شده به منطقه مسکونی‌شان آسیب‌پذیر هستند، زیرا از نظر تاریخی از میکروب‌هایی که بخش اعظم جمعیت جهان نسبت به آن مصونیت دارند، دور افتاده‌اند.

در گذشته، بیماری‌هایی چون آبله و آنفلوانزا به جوامع بومی دورافتاده، زیان‌های بسیاری وارد کرده و تلفات بالایی در میان آنها برجا گذاشته است.

مقام‌های محلی هفته گذشته اعلام کردند، نخستین مورد ابتلای یک زن بومی به ویروس کرونا در ایالت آمازوناس تائید شده است.
در این میان، محدودیت‌های اعمال شده در زمینه تردد، زندگی صدها خانواده را که به ماهیگیری و غیره برای تامین مایحتاج خود نیاز دارند، تحت تاثیر قرار داده است.
2023

برچسب‌ها ویروس کرونا برزیل آمازون پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا برزیل آمازون ویروس کرونا برزیل آمازون ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۷۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)

پرنده هواتزین که به عنوان پرنده خزنده، مرغ بدبو، پرنده اسکنک و یا قرقاول کانجه هم شناخته می شود گونه ای از پرندگان استوایی است که در جنگل های ساحلی، باتلاق ها و صحرا های آمازون و حوضه های اورینوکو یافت می شود.

حال شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید این پرندگان حوضه آمازون یک برگ خوار هستند که بوی کود گاوی تازه و یا یونجه خوشبو می دهند چرا که رژیم غذایی غیرمعمول دارند. این پرندگان 65 سانتی‌ متر قد و گردنی دراز و سری کوچک دارند.

به گزارش هپی پت، در میان پرندگان و حیوانات آمازون قدیمی‌ ترین گونهٔ پرنده‌ ای هستند که هنوز هم بر روی کره زمین زندگی می‌ کنند. جالب است که بدانید این پرندگان از اقوام دایناسور های پرنده هستند که در زمان دایناسور ها منقرض شده اند.

این موضوع را هم باید افزود که آن ها به ویژه در روز های اولیه زندگی خود نمی توانند به خوبی پرواز کنند. جوجه های آن ها نیز تا 60 الی 70 روز پس از تولد قادر به پرواز نیستند که این مدت زمان طولانی است و آن ها را در برابر شکارچیان آسیب پذیر می کند.

غذای اصلی هواتزین چیست؟

این پرندگان یکی از تنها پرندگان عمدتاً گیاه خوار در جهان هستند که به ندرت طعمه حشرات را می گیرند و بیشتر وقت خود را صرف چیدن و خوردن برگ های آبدار از گیاهان کنار دریاچه می کنند. این پرندگان قبل از قورت دادن برگ ها را می جوند.

نکته جالب در مورد این پرندگان، این است که دستگاه گوارشی آن ها همانند گاو ها است. هم چنین آن ها همانند گاو ها از باکتری ها برای کمک به هضم مواد گیاهی مصرفی خود استفاده می کنند.

زیستگاه این پرنده کجاست؟

این پرندگان که به اندازه مرغ هستند در باتلاق های آمریکای جنوبی عمدتاً در حوضه رودخانه های آمازون و اورینوکو زندگی می کنند. بهتر است که بدانید این پرندگان دارای دو چنگال بزرگ در هر طرف بال خود هستند که این ویژگی ها باعث شده است تا برخی از دانشمندان این گونه را با فسیل آرکئوپتریکس دوران دایناسور ها مرتبط کنند.

هواتزین چگونه از خود محافظت می کند؟

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید این پرندگان یک پنجه بزرگ در انتهای بال های خود دارند که از آن برای محافظت از خود استفاده می کنند.

طول عمر این پرندگان چقدر است؟

این پرندگان در طبیعت به طور میانگین حدود 14 الی 15 سال عمر می کنند. البته این موضوع را هم باید افزود که اگر در اسارت باشند و یا توسط انسان ها نگهداری شوند، می توانند تا 29 الی 30 سال هم زنده بمانند.

آیا هواتزین در حال انقراض هستند؟

این پرندگان در حال انقراض نیستند و از آن ها محافظت می شود. حال این موضوع را هم باید افزود که Hoatzin تنها گونه زنده از خانواده (Opisthocomidae) و تنها پرنده در راسته (Opisthocomiformes) است. این بدان معنی است که این پرندگان هیچ خویشاوند نزدیکی ندارند که منقرض نشده باشد. هم چنین سابقه فسیلی این خانواده نشان می دهد که آن ها به طور گسترده در سراسر جهان توزیع شده اند.

سوالات متداول هواتزین چیست؟

مرغ بدبو یا همان هواتزین (Hoatzin) پرنده‌ ای کاکل‌ دار بومی آمریکایی جنوبی است.

هواتزین در کجا زندگی می کنند؟

این پرندگان در باتلاق های آمریکای جنوبی، عمدتاً در حوضه رودخانه های اورینوکو و آمازون زندگی می کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • یک قاضی در شمال غربی پاکستان ربوده شد
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • قطع درختان و تخریب طبیعت در الیمالات دغدغه مازندرانی‌ها شد + فیلم
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد