Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، آمریکا که مدت‌ها خود را چراغ امید کشور‌های جهان می‌دانست، اما شرایط امروز این کشور بسیار تاریک به نظر می‌رسد و این کشور در حال حاضر به کشور پیشرو در جهان در عرصه ابتلا و مرگ به دلیل کرونا است.

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، تعداد قربانیان ویروس کرونا در آمریکا از ۱۲۵ هزار نفر فراتر رفته و مبتلایان به این ویروس نیز از ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون نفر بیشتر شده است.

زندگی مردم آمریکا به دلیل بدترین همه‌گیری قرن به صورت برگشت‌ناپذیری تغییر کرده است و در حالی که این کشور در کشمکش بازگشایی ایالت‌ها است، شیوع کرونا بار دیگر در آمریکا افزایش یافته و این بار جوانان و ایالت‌هایی را درگیر کرده که با شیوع گسترده ویروس مقابله کرده بودند.

تعداد قربانیان ویروس کرونا در آمریکا بیش از دو برابر دومین کشور در لیست تلفات ویروس کرونا است. بر اساس گزارش دانشگاه جانز هاپکینز، قربانیان ویروس کرونا در برزیل، بیش از ۵۷ هزار نفر گزارش شده تا برزیل دومین کشور در لیست تلفات ویروس کرونا قرار بگیرد.

نکته قابل توجه این است که سران هر دو کشور آمریکا و برزیل جدیت شیوع ویروس کرونا را نادیده گرفته بودند. «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا همچنان از پوشیدن ماسک در عموم مردم خودداری می‌کند، اقدامی که تحقیقات نشان داده می‌تواند تا حد زیادی به جلوگیری از شیوع ویروس کرونا کمک کند. از سوی دیگر، ترامپ کسب‌وکار‌ها در آمریکا را تشویق کرد تا بر خلاف دستورالعمل مقامات بهداشتی کارهایشان را از سر بگیرند این در حالی است که مقامات بهداشتی هشدار داده بودند که بازگشایی زودتر از موعد می‌تواند به افزایش موارد ابتلا به کرونا در آمریکا منجر شود، موضوعی که آمریکا در حال حاضر به آن دچار شده است.

«ژائیر بولسونارو» رئیس جمهور برزیل نیز ویروس کرونا را یک «آنفولانزای کوچک» توصیف کرده و معتقد بود که تعطیل کردن اقتصاد پیامد‌های بدتری برای کشور از همه گیری ویروس کرونا به همراه خواهد داشت. وی همچنین تا مدت‌ها از پوشیدن ماسک و التزام به فاصله اجتماعی در عموم خودداری می‌کرد و به دلیل عدم گزارش صحیح تعداد قربانیان ویروس کرونا در این کشور مورد انتقاد قرار گرفته است.         

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: قربانیان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت. 

به این ترتیب نه فقط در کشور‌های توسعه‌ یافته بلکه در کشور‌های در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد. 

در کشور‌های توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند. 

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیاز‌های آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد. 

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • تهدید به بمب‌گذاری در سفارت روسیه در برزیل
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد