Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بنا بر تازه‌ترین آمارها، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تاکنون به ۳۰ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۴۶۶ نفر رسیده و مرگ ۹۶۱ هزار و ۴۰۱ نفر نیز بر اثر این بیماری تأیید شده است. همچنین ۲۲ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۴۸ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

آمریکا با نزدیک به ۷ میلیون مبتلا و بیش از ۲۰۰ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند. آمریکا، برزیل، هند و مکزیک چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ورلداُمتر، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه ۳۰ شهریور) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا ۶ میلیون و ۹۶۷ هزار و ۴۰۳ مبتلا، ۲۰۳ هزار و ۸۲۴ قربانی

۲. هند ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار و ۶۱۹ مبتلا، ۸۶ هزار و ۷۷۴ قربانی

۳. برزیل ۴ میلیون و ۵۲۸ هزار و ۳۴۷ مبتلا، ۱۳۶ هزار و ۵۶۵ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۹۷ هزار و ۲۵۱ مبتلا، ۱۹ هزار و ۳۳۹ قربانی

۵. پرو ۷۶۲ هزار و ۸۶۵ مبتلا، ۳۱ هزار و ۳۶۹ قربانی

۶. کلمبیا ۷۵۸ هزار و ۳۹۸ مبتلا، ۲۴ هزار و ۳۹ قربانی

۷. مکزیک ۶۹۴ هزار و ۱۲۱ مبتلا، ۷۳ هزار و ۲۵۸ قربانی

۸. آفریقای جنوبی ۶۵۹ هزار و ۶۵۶ مبتلا، ۱۵ هزار و ۹۴۰ قربانی

۹. اسپانیا ۶۵۹ هزار و ۳۳۴ مبتلا، ۳۰ هزار و ۴۹۵ قربانی

۱۰.آرژانتین ۶۲۲ هزار و ۹۳۴ مبتلا، ۱۲ هزار و ۷۹۹ قربانی

پس از آن کشورهای شیلی با ۴۴۴ هزار و ۶۷۴ مبتلا، فرانسه با ۴۴۲ هزار و ۱۹۴ مبتلا، ایران با ۴۱۹ هزار و ۴۳ مبتلا، انگلیس با ۳۹۰ هزار و ۳۵۸ مبتلا، بنگلادش با ۳۴۷ هزار و ۳۷۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۲۹ هزار و ۲۷۱ مبتلا، عراق با ۳۱۵ هزار و ۵۹۷ مبتلا، پاکستان با ۳۰۵ هزار و ۳۱ مبتلا، ترکیه با ۳۰۱ هزار و ۳۴۸ مبتلا، ایتالیا با ۲۹۶ هزار و ۵۶۹ مبتلا، فیلیپین با ۲۸۳ هزار و ۴۶۰ مبتلا، آلمان با ۲۷۲ هزار و ۳۰۸ مبتلا، اندونزی با ۲۴۰ هزار و ۶۸۷ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۸۳ هزار و ۶۰۲ مبتلا، اوکراین با ۱۷۲ هزار و ۷۱۲ مبتلا، کانادا با ۱۴۲ هزار و ۷۷۴ مبتلا، بولیوی با ۱۳۰ هزار و ۴۷۰ مبتلا، اکوادور با ۱۲۵ هزار و ۶۲۰ مبتلا، قطر با ۱۲۳ هزار و ۱۴۶ مبتلا، رومانی ۱۱۱ هزار و ۵۵۰ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۰۷ هزار و ۷۰۰ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۷ هزار و ۲۶۲ مبتلا، پاناما با ۱۰۵ هزار و ۶۰۱ مبتلا، مصر با ۱۰۱ هزار و ۹۰۰ مبتلا و بلژیک با ۱۰۰ هزار و ۷۴۸ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

کد خبر 550708 برچسب‌ها سلامت كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت كروناويروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری تاس، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»

وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»

۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشور‌ها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استاندارد‌های دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است.

دیگر خبرها

  • جدول مربوط به اعتبارات دستگاه‌های اجرایی تصویب شد
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم