Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بنابر تازه‌ترین آمارها شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تاکنون به ۳۱ میلیون و ۷۸۸ هزار و ۲۹۵ نفر رسیده و مرگ ۹۷۵ هزار و ۵۵۵ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است. همچنین ۲۳ میلیون و ۴۰۴ هزار و ۱۹۰ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

بررسی کشورهای جهان نشان می‌دهد که تعداد مبتلایان به کووید۱۹ درحال‌حاضر به جمعیت کشورهایی همچون ونزوئلا، پرو و مالزی رسیده و این روند افزایشی همچنان ادامه  خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحال‌حاضر کشور آمریکا با بیش از ۷ میلیون مبتلا و همچنین بیش از ۲۰۵ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد. هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (چهارشنبه ۲ مهر / ۲۳ سپتامبر) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا ۷ میلیون و ۹۸ هزار و ۲۹۱ مبتلا، ۲۰۵ هزار و ۴۷۸ قربانی

۲. هند ۵ میلیون و ۶۴۶ هزار و ۱۰ مبتلا، ۹۰ هزار و ۲۱ قربانی

۳. برزیل ۴ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۳۳۵ مبتلا، ۱۳۸ هزار و ۱۵۹ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۱۱۵ هزار و ۸۱۰ مبتلا، ۱۹ هزار و ۶۴۹ قربانی

۵. کلمبیا ۷۷۷ هزار و ۵۳۷ مبتلا، ۲۴ هزار و ۵۷۰ قربانی

۶. پرو ۷۷۶ هزار و ۵۴۶ مبتلا، ۳۱ هزار و ۵۸۶ قربانی

۷. مکزیک ۷۰۵ هزار و ۲۶۳ مبتلا، ۷۴ هزار و ۳۴۸ قربانی

۸. اسپانیا ۶۸۲ هزار و ۲۶۷ مبتلا، ۳۰ هزار و ۹۰۴ قربانی

۹. آفریقای جنوبی ۶۶۳ هزار و ۲۸۲ مبتلا، ۱۶ هزار و ۱۱۸ قربانی

۱۰.آرژانتین ۶۵۲ هزار و ۱۷۴ مبتلا، ۱۳ هزار و ۹۵۲ قربانی

پس از آن کشورهای فرانسه با ۴۶۸ هزار و ۶۹ مبتلا، شیلی با ۴۴۸ هزار و ۵۲۳ مبتلا، ایران با ۴۲۹ هزار و ۱۹۳ مبتلا، انگلیس با ۴۰۳ هزار و ۵۵۱ مبتلا، بنگلادش با ۳۵۲ هزار و ۱۷۸ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۳۰ هزار و ۷۹۸ مبتلا، عراق با ۳۲۷ هزار و ۵۸۰ مبتلا، پاکستان با ۳۰۷ هزار و ۴۱۸ مبتلا، ترکیه با ۳۰۶ هزار و ۳۰۲ مبتلا، ایتالیا با ۳۰۰ هزار و ۸۹۷ مبتلا، فیلیپین با ۲۹۱ هزار و ۷۸۹ مبتلا، آلمان با ۲۷۷ هزار و ۱۷۶ مبتلا، اندونزی با ۲۵۲ هزار و ۹۲۳ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۹۳ هزار و ۳۷۴ مبتلا، اوکراین با ۱۸۴ هزار و ۷۳۴ مبتلا، کانادا با ۱۴۶ هزار و ۶۶۳ مبتلا، بولیوی با ۱۳۱ هزار و ۴۵۳ مبتلا، اکوادور با ۱۲۷ هزار و ۶۴۳ مبتلا، قطر با ۱۲۳ هزار و ۹۱۷ مبتلا، رومانی ۱۱۴ هزار و ۶۴۸ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۰۹ هزار و ۲۶۹ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۷ هزار و ۴۵۰ مبتلا، پاناما با ۱۰۷ هزار و ۲۸۴ مبتلا، مراکش با ۱۰۵ هزار و ۳۴۶ مبتلا، بلژیک با ۱۰۵ هزار و ۲۲۶ مبتلا، مصر با ۱۰۲ هزار و ۲۵۴ مبتلا و کویت با ۱۰۰ هزار و ۶۸۳ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

کد خبر 551628 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۲۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟